tisdag 4 maj 2010

I växthuset....


är det just nu gott om plats innan vinstockarna och fikonträdet har slagit ut och breddat sig, och då passar jag på att ha lite krukor som jag sedan flyttar ut när det har blivit lite varmare. I dessa skålformade krukor har jag olika rosor som jag allt efter vårens och sommarens blomster arrangerar tillsammans i lite grupper.

Ha det gott!
Pella

5 kommentarer:

 1. vilka ljuvliga bilder....Så fina! Grattis till lilla Maja också....Önskar dig en bra dag! Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Godmorgon Pella! Ser att dinte bara har jord i ditt drivhus inte. Fint är det (!)och troligtvis rätt stort?

  Rosor är verkligen vackert jag är så glad att rosorna har hittat in även i vår trädgård... länge strävade Mats emot... de är piggiga tycker han. Ska det bli sol idag tro? Kram Ingela

  SvaraRadera
 3. Vilka ljuvliga bilder du har tagit. jag bara njuter.

  Här är det lite kyligt idag plus 8 grader så det är bara att klä sig varmt.

  jag har inte startat upp växthuset ännu för vi har minusgrader på nätterna men jag får nog ställa in värmeelement i växthuset så att jag får flytta ut plantorna dit, det börjar bli lite mycket inne.

  Ha det riktigt fint idag
  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 4. Underbara rosor! Kan tänka mig hur ditt växthus ser ut med vindruvor och fikon. Lovely!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 5. Vad somrigt och fint du har det i dina krukor! Rosor är verkligen en sommarblomma... nu längtar jag ännu mer efter sommar och värme. Här har det till och med snöat de senaste dagarna, men nu är det varmare igen. +12 grader kan jag skryta med idag ;-).

  Grattis till ert söta lamm! Maja var ett jättegulligt namn till henne :-).

  Ha en fin torsdag!

  Många kramar
  Beatrice

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!