torsdag 25 november 2010

Vi fick hit det också....


Skulle egentligen ha gjort ett inlägg om energikickar i vintermörkret, men eftersom jag gjorde ett försenat inlägg i måndags så hoppar jag över denna torsdag.


Vintern har nu även kommit hit ner till Skåne. När jag tog morgonpromenaden med en av hundarna och sonen så passade jag på att ta några bilder på vårat vinterlandskap.
Det var skönt att få komma ut och pulsa lite i snön och rensa tankarna, då det händer mycket just nu.


Och i helgen så kommer det hit en bekant som är snickare, han ska hjälpa oss med att snickra nya portar till stallet.

Kram
Pella

6 kommentarer:

 1. God kväll i stugan!
  Så vintern är i hela landet.
  Så bra att få lite hjälp av en snickare.

  Ha det gott,
  kram

  SvaraRadera
 2. Hej Pella! Ja, det är verkligen friskt ute nu. Skönt ute men inte när det blåser för snålkallt och kyler ner hela stugan. Brr! Har ni hästar förresten? =)

  Här är det också mycket just nu, känns som om jag skulle vilja ta en liten paus från allt just nu. Nä, nu låter jag helt jättesuperdupertråkig och så illa är det inte.;) Men, en liten solresa eller så vore verkligen inte helt fel.

  Lycka till i utlottningen också.=) Jag är så glad att du vill vara med!

  Kram, Matilda ♥

  SvaraRadera
 3. Godmorgon!
  Så även längst nere i söder har det blivit vitt nu... visst är det mysigt att strosa runt i snön och låta tankarna fara, synd bara att vi haft en isande kall nordanvind här så det har varit svårt att finna nån riktig njutning sista dagarna.
  Önskar dig en riktigt fin fredag!
  Kram Allis

  SvaraRadera
 4. Ja nu är det snö, än så länge i hanterbara mängder, vackert. Fint att ni får hjälp med nya portar, det är svårt att göra ALLT själv. Nu har vi fått bort översvämningen här och vi kan ta hand om allt annat inför mera snö..
  kram

  SvaraRadera
 5. En lång kommentar raderade Blogger innan jag skrivit bokstavsraden klar. Men jag var här Trevlig fredagskväll

  SvaraRadera
 6. jag ser att ni har fått en hel del snö också! Här yr snön runt för fullt, det behöver då inte komma mer nu tycker jag :-).

  Med önskan om en fin adventshelg!

  Kramar
  Beatrice

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!