lördag 20 november 2010

Svårt att få ihop det ibland....


Nu var det en vecka sedan jag gjorde det förra inlägget. Men med en icke fungerande dator och mycket att göra både på jobbet och hemma så kan det bli svårt ibland att få det att gå ihop.
Torsdagsinlägget med energikickar får jag försöka lägga in i dagarna.

Och jag vill tacka er för att ni trots allt har kikat in hos mig och lämnat era kommentarer hos mig, fastän jag inte varit så duktig på att besöka er.

Jag tänkte att jag skulle hinna göra ett snabbt inlägg innan det stundande arbetet, då jag jobbar helg. ( känns som om jag bara visar om samma bilder (: )

Vädret är nyckfullt nu och man vet inte om det ska storma, regna eller snöa.


I går morse var det stora snöflingor som föll ner men smälte när de nådde marken och blev slask. Tidigare i veckan var det kallt och minusgrader.

Och stundtals så har solen tittat fram med orosmoln som tornat upp sig i horisonten.Fast jag har en liten önskan.... och det är en vit jul,
och det verkar som om det ska bli kallare nästa vecka.

Ha en riktigt skön helg!

Kram
Pella

8 kommentarer:

 1. Här har vi det vitt och jullikt redan i dag fast jag vill inte riktigt ha det för då kan man inte cykla som jag vanligtvis gör.Frostvackert är bättre då och dina bilder är jättevackra idag. Kram Katta

  SvaraRadera
 2. Här har det kommt lite lite snö och det är undebart. JAg tror vi alla känner som du inbland man kan inte hinna allt och bloggen kan ju inte komma i första hand även om det skulle vara roligt ibland.

  HA de
  Kram anna

  SvaraRadera
 3. Här blir det inte heller mycket bloggat just nu men så är de ju ibland av olika anledningar. Jag som inte gillar vintern alls har inget emot en grön jul men jag kan sträcka mig till att det kan få vara vitt mellan den 23:e och den 26:e för alla andras skull - men sen räcker det väl? Ha en fortsatt fin helg / gittan

  SvaraRadera
 4. Ibland får man prioritera lite för att inte stressa sönder sig...
  Såå vackra bilder du visar - här på (nästan) västkusten har vi också fått snö men det håller på att töa bort och det är riktigt grått och trist så vi får mysa med massa levande ljus en brasa och god mat ;))
  Må gott!
  Kram Allis

  SvaraRadera
 5. Jag önskar också en vit jul, gärna hela december faktiskt.
  Det snöade i går men inte så värst mycket av det la sig.

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Ja, sånt är livet. Periodvis är det hur mycket som helst. Dina bilder är fina, naturen kan i varje fall inte jag se mig mätt på. :)
  Här har det regnat och snöat om vart annat idag och temperaturen ligger på noll grader. Rätt råkallt.
  Önskar dig en fin helg, hoppas det går bra på jobbet.
  Kram

  SvaraRadera
 7. man hinner inte allt alltid, även om man skulle vilja...Vädret är verkligen opålitligt just nu, i morgon ska här vintersäkras både det ena och det andra, verkar ju som om det kan komma snö i veckan.
  kram!

  SvaraRadera
 8. Vilka vackra bilder! Jag fastnade speciellt för den på låset!... underbar!

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!