tisdag 2 februari 2010

Nä, nu blommar det!

*


Inte riktigt precis, inte vad man kan säga i detta vädret. Långt ifrån. Om jag inte minns fel så satt jag för ett par veckor sedan och bad att snön skulle ligga lite till. Ja precis LIGGA! INTE blåsa runt.

Fick en föraning om hur det skulle bli med vädret idag ( Ja jag gick faktiskt in på SMHI ), så jag ställde bilen nere vid stora vägen. och när jag skulle hämta Jordan på dagis var vägen till Gården ...... BORTA! "trollei trollera" som Jordan brukar säga.

Jag tog med mig pulkan för jag vet att Lilleman inte skulle orka gå upp hela vägen. Och när jag hämtat honom så fick jag först linda in honom i min halsduk så att han knappt kunde se ut. Och sen då drog jag uppåt.... och drog........och drog, och drooooog, sen bara föll jag raklång........ ORKAR INTE MER!!! Bara låg där och tänkte nu dööööör jag, och blir översnöad och så hittar dom mig lagom till våren då snön börjar smälta....... Och Jordan tyckte ju att det var kalaskul att jag låg där i snön, så han slängde sig i snön och började göra en snöängel, som då blåste igen lika snabbt. Jag tänkte att nu får jag ta mig samman . Jag började krypa sakta uppåt vägen som inte fanns. Och Jordan han skuttade runt omkring mig...... Så jag reste mig upp och fortsatte vandringen fram till gården.

VILKEN TUR att vägen bara var 240 meter lång, annars hade jag kanske frusit ihjäl......
;o)

***********************************

Som jag har berättat tidigare så gör Helena superfina halsband, och nu har hon börjat med Barnhalsband. SÅ TUFFA!

Jag beställde ett till Jordan
Jag fick inte till någon bra bild med detta halsbandet,
fotomodellen ville inte stå still och posera mer. Så jag har lånat denna bilden från Helenas sida.
Man kan beställa med vilket namn man vill. Det finns även flickhalsband.


Sen har Helena gjort ett halsband med två brickor där det står LOVED och UNIK
och självklart var jag tvungen att beställa detta också till Lilleman, för det är han ju!!!!


Kolla på fler av hennes smycken på Helenas blogg,
eller hennes sida MYD där hon har ett showroom.

Och hon virkar OTROLIGT vackra sjalar i Mohairgarn som hon även säljer.
*******************************

Ha en bra kväll!

Kram Pella

3 kommentarer:

 1. Hej vad kul att du tittade in till mig, på det viset hittar jag ju till dig. och vilken härlig upplevelse det är... Bakgrunden på din sida är fantastiskt vacker... Vilken färd du hadde i snöyran .... Du får starka benmuskler... Du undrar vad jag gör av spetswen... kolla in mina kort på mitt webbaalbum så ser du! Du kan klicka på collaget på vänstra sidan på bloggen... kram Jeanette.. Du anmäler väl dig till utlottningen????
  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 2. Tack för titten inne hos mig....Vad kul att du lämnade ett spår efter dig så jag kunde hitta till dig! vilket fint smycke du visar! Tur att vägen inte var så lång heller så du slapp frysa fast till våren...Fniss! Ha en fortsatt bra dag! Kram Therese

  SvaraRadera
 3. Tur att du orkade plumsa hem i snön. Hittade hit via miljötorsdagen. Hit kommer jag flera gånger. Ha en fin fin dag/Gela

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!