fredag 19 februari 2010

Lite sol!

Idag har det snöat 5-kronor, nja.......... i alla fall så var flingorna så stora.
De flingorna man ser i övre kanten var så stora och de låg en bit utanför bilen.
Jag tog den bilden när jag och sonen åkte till Ystad.
Så bara för att det är så tråkigt väder så tänkte jag bjuda på något så underbart som vi annars hatar att ha i gräsmattan och i rabatterna..........
MASKROSOR!!!!!!!!!

Så härligt det känns just nu!

Ha en riktigt skön helg och mys så mycket ni kan!

Kram Pella

3 kommentarer:

 1. Hej Pella!
  Här har det också snöat och mer skall det komma. Visst är de vackra maskrosorna, de lär ju vara nyttiga också fast i gräsmattan i vill man ju inte ha dem. Såg ett program från Danmark där de odlade dem.
  Ha en go kväll.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Snöade igår... snöar idag... närproducerad mat är ju hur bra som helst.... när det finns att få tag i... vi har ägg från en liten bondgård o de är som du säger mycket finare o godare än köpeägg....:) o hönsen mår bra där det vet jag...:) Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Hej! vad skumt, jag skrev nyss en kommentar till dig och så försvann den bara! Ser att ni också har vinter...här har det varit -30 idag och nu börjar även en Norrbottning tröttna...;)Vilken härlig bild på hönsen...jag skulle också vilja ha höns men nej, maken är inte med på den idén tyvärr...Ett jättebra inlägg! Hoppas du hittar lönnfacket i sekretären, den är helt underbar!
  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!