lördag 13 mars 2010

Vill önska Er en trevlig lördag.

Ute snöar det lite lätt, och jag ska snart iväg till jobbet
och montera trädgårdsmöbler och ställa i ordning butiken inför nästa veckas säsongstart av trädgård...(bilden är från RonnebyBrunn i somras)


Måste ju få medge att det känns lite konstigt.....

Må så gott!
Kram Pella

3 kommentarer:

 1. Hej Pella!
  Usch då, att det snöar hos er. Kör försiktigt till jobbet.
  Ang. fågelbadet, så gjorde jag bara det, du vet, jag leker ju fram mycket av mina saker och eftersom ingen knappt har vetat vad jag gjort så blev det bara den. Jag lade ut en bild på ett annat litet fågelbad på högersidan, just det badet har jag liggande + 2 oglaserade. Det var en granne som ville ha ett så då i den vevan gjorde jag några till.
  Ha en bra dag.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh så härligt det ser ut på Ronneby-bilden! Tänk att bo så... Fast mycket att städa:)

  SvaraRadera
 3. Hej Pella! Vad kul att du gillade bilderna. Jag förälskade mig i den där skulpturen för några år sedan när jag fann den i en container. Jag kunde verkligen inte låta den ligga kvar och lyckades efter mycket om och men få med den hem. Nu står den på paradhyllan, alltså ovanför kaminen, här hemma och jag är säker på att den kommer finnas kvar i mitt hem under resten av mitt liv.=)

  Vilket ljuvligt hus det är på bilden du lagt in, ett riktigt slott!

  Hoppas du haft en bra dag, och jag tackar för de snälla orden kring mitt försenade inlägg. Det är så skönt att veta att det går bra att inte hinna med ibland.♥

  Många kramar, Matilda.

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!