lördag 6 mars 2010

Brudbuketten....
Tack alla ni söta för de fina kommentarerna jag har fått, det känns så roligt att få låta er ta det av denna härliga trädgårdsmässa och att få så fin respons,

Ni som undrar vilken bukett från Jenny Strand som jag röstade på, så valde jag denna:

Det var verkligen svårt val för som jag sa tidigare så var alla vackra på sitt vis, men det som gjorde att jag föll för den var det otroliga arbete som ligger bakom denna bukett med alla små blommor. Då jag redan har förstorat upp bilden blir den lite suddig när man klickar på den men man ser lite grann i alla fall.

*******************************


Jag fick ett tips på trädgårdsmässan, som jag vill tipsa er om.
Det är en trädgårdshemsida som heter GROBAR och som nyligen startat upp, där det bl a finns ett forum, och man kan man söka i växtdatabas och en massa tips och råd och länkar.
Klicka på bilden nedan så kommer du till deras hemsida
********************************Och så har gulliga Helena på Helenas blogg och som även har
MYD bloggen, gett mig en award.
Och denna gången vill jag ge den vidare till Er ALLA bloggare där ute och önska er allt ljus och värme, vilket vi behöver efter denna långa vinter, och att vi då tillsammans kan värma bort kylan och mana fram våren.
*******************************************


Och......


så har jag gått med i vårteckensutmaningen,
vilket innebär att jag varje måndag lägger ut ett litet tecken att våren är på antågande.Det är Viveka på Humlebacken som har startat utmaningen.
Kika in där så får du veta mer.

Kram Pella

3 kommentarer:

 1. Grattis till din award, den är du väl värd! Jag ska genast kika in på den där sidan du tipsar om.....Brudbuketten var ljuvlig! Önskar dig en sköön söndag! Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Hoppas det är bra med dig.
  Verkligen vacker brudbukett, så duktiga en del är på att arrangera.
  Ha en bra fortsättning på dagen.

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker bukett! Jag skulle nog valt densamma. Så vild, nästan som en älv och ändå så graciös på något vis.

  Många kramar, Matilda♥

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!