torsdag 17 mars 2011

For Japan....
Klicka på den nedre bilden så kommer du till Totallycoolpix.com:s nyhetsbilder från JapanDu kan stödja genom att ge pengar till:
(bilderna är länkade)

/Pella

3 kommentarer:

 1. Natti Pella!
  Första tanken när Japan bad om bistånd, var att en sådan rik nation...Men så hörde jag på ett radioprogram, och tänkte om...En sådan rik nation har med sitt starka kapital hjälpt att låna ut pengar till mindre rika länder, och även penningstarka länder, och Japans tragedy kan för oss bli en ekonomisk krasch, och därför måste Japan få hjälp att komma på fötter igen...Sedan finns det säkert vanliga arbetare med i Japan...
  Ha det gott!
  Kramen!
  AnnA

  SvaraRadera
 2. Det här är ett alldeles fasansfullt scenario som håller på att spelas upp, om inte rakt framför oss, så ändå nästan, för vi lever ju på samman planet. Plattornas rörelse, tsunamis och jordbävningskatastrofen ja den kan vi ju inte göra så mycket åt... eller har det betydelse hur vi påverkar klimatet genom olika utsläpp?

  Helt klart är att vi människor kan påverka hur vi behandlar och förvaltar den gemensamma och enda jord vi har. Om vi bryr oss så måste vi se över våra energival och vår konsumtion av energi. Kanske behövs kärnkraftverk åtminstone i en övergång... men varför bygga dem över jord som man vet är orolig?

  SvaraRadera
 3. jag missade det där med att hålla bloggfri fredag.. Men har skänkt ett litet bidrag ändå. För det är som AnnA säger, Japan må vara ett "rikt" land men tragedin är ändå ett faktum och många vanliga människor har det kämpigt nu. En annan gång är det kanske vi som behöver hjälp?

  Ha en ritkigt trevlig helg!

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!