lördag 5 mars 2011

En liiiiten titt på trädgårdsmässan.......


I går var jag på trädgårdsmässan eftersom jag hade bestämt att jag skulle dit idag också, så tog jag det lugnt då det är mycket att titta på.
Men det som var roligast var bloggträffen som AoT hade ordnat. Annika hade fixat så att vi kunde fika under tiden. Så kul att få ett ansikte till bloggarna och att få träffa Annika.
Fick inte så mycket bilder men stod och tog en massa vid Jenny Strand monter, vilket är en favorit på mässan vart år. Detta året var den ena montern tillägnad
Maria Montazami i Hollywoodfruar.
Som kanske bekant är så äääälskar Maria ostkrokar (ostbågar) så golvet var täckt med det.
Tycker att montern var kul.Mer bilder på mässan kommer då jag förhoppningsvis är lite med på hugget med kameran.
Och tack Annika Christensen för att du fixar med bloggträffen.

Ni som ska dit så träffas bloggarna vid montern och 14:00 går Annika iväg med alla till att fika, Är du sen så säg till i AoT monter att du ska på bloggträff så får du hjälp, för inte vill du väl missa en sådan chans.


Kram
Pella

10 kommentarer:

 1. Nej det vill jag inte missa, ses där.

  SvaraRadera
 2. Ja, Jenny Strandh & co kan dom! Min favoritinstallation också! Ja, då får jag väl önska en god titt idag också...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Mycket humor och vacker monter, ser fram emot resten av bilderna. Åååh vad jag önskar att man kunnat vara där och mingla på bloggträffen, men vad är väl en bal på slottet......
  //Anna

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder på en härlig monter! Hoppas att du får en bra dag på mässan idag också!
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 5. Tack för i går och ha det så kul igen....

  SvaraRadera
 6. ...och klart du får låna bilden.....)

  SvaraRadera
 7. Helt underbart!Min syster har smittat mig med trädgård men denna mässan låg illa till i tiden och var lite långt att åka....men va läcker den montern var förstår att du fastnade för den fantasin.......hoppas du hittar massor av kuliga saker som får följa med dig hem.....snälla dela med dig av bilderna för oss som inte kunde komma....tack tack


  önskar dig en bra dag!
  kram wivi

  SvaraRadera
 8. Jag var där igår men kunde tyvärr inte gå på bloggträffen. Visst fanns det mycket att titta på....men vi var också intresserade av solfångare och det tog sin lilla tid att sätta sig in detta.

  Kram//

  SvaraRadera
 9. Hej Pella,
  Kul att få ta del av dina fina bilder!

  Kanske åker jag och Mats dit en vända imorgon och fortsätter sedan ev. till Willabs utställning men vi har inte 100% bestämt något. Idag är det kalasdags här.

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 10. Kul att träffas idag!
  Det känns som att jag har sett dig förut. Var jobbar du?

  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!