söndag 11 mars 2012

Nyfiken...


Var inne i Malmö och gjorde ett litet fotoprojekt för en bostadsrättsförening. Min sambo är trädgårdsmästare där, och var ute och vårstädade. Han gjorde mig uppmärksam på en Rödhake som höll sig i närheten av honom. Han berättade att denna lilla fågeln har övervintrat i trädgården, och varje gång sambon var där så kom fågeln fram till honom. Den var riktigt social och jag kunde inte låta bli att fotografera den...

Ha det gott!
Pella

6 kommentarer:

 1. En sån trevlig liten trädgårdskompis din gubbe har skaffat sig! De är ju så näpna och dessutom duktiga på att äta upp kryp som man inte vill ha.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hvor ER den SKØN og en dejlig følgesvend i haven. Og, dine fotos er selvfølgelig - som altid - uovertrufne ;-)

  Ha´en god aften
  Birgitte

  SvaraRadera
 3. Vilken skön lirare ;-) en riktig goding!Kul att ha sällskap på jobbet!

  SvaraRadera
 4. Vilken sötnos! Vem vill inte ha en sådan trädgårdskompis... :)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Så näpen!! Vill också ha en sådan kompis
  Kram

  SvaraRadera
 6. Åh, de är så fina! Om katterna inte är runt benen när jag är ute, så kan Rödhaken komma fram och leta mask där jag grävt :) Fina bilder på sago-fågeln :)
  Du frågade om bildredigering och ja, oftast gör jag något i photoshop, beskär bilden, justerar kontrast och ljus för att få lite stuns i bilden (jag är inte så bra på inställningar manuellt på kameran men försöker lära mig så mycket det går)
  Om jag leker lite med att lägga på ett färgfilter eller en textur, brukar jag skriva det under bilden.
  Ha det så gott, kram ♥

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!