söndag 30 oktober 2011

Att få stanna upp...


Det gick i ett igår. Späckat schema, varenda minut var schemalagd. Men jag lyckades hålla tidschemat hela dagen, Konstant omgiven av en tät dimma.Och när jag skulle ut och hämta sonen hos R som var på hundträning så passerade jag Snogeholms strövområde och var tvungen att stanna till för att ta lite bilder.När jag stod där och såg svanparet sakta glida över en nästan spegelblank yta, som lätt krusades, så kände jag min stress släppa. Tillät mig själv att stå där i några minuter utan att behöva ha dåligt samvete. Allting var så tyst omkring mig dämpat av dimman. Det var så rofyllt att se dem sakta glida iväg..


fastän vi har barn i huset så firar vi inte Halloween, 
men lite pyntning med pumpor har det blivit.
Och jag vill passa på att önska er en trevlig Halloween, oavsett om ni firar den eller ej.


Kram
Pella


16 kommentarer:

 1. Skönt att du hittade lite ro... och kunde ta vara på det rofyllda ögonblicket. Älskar din fina ljuspåse! Enklaste och finaste ljuslyktan denna helgen.

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Så smukt Pella........godt du fandt roen. Ind i mellem bliver programmet bare for stramt og så skal man huske at trække vejret dybt ind ;0)

  Knus Dorthe

  SvaraRadera
 3. När man hittar de betydelsefulla stunderna är det bara plus om man tar sig tid för att njuta lite.....
  Ha det bra :)

  SvaraRadera
 4. Det är så bra de gånger man bestämmer sig för att stanna upp sådär. Man borde göra det oftare. Jättefina bilder!
  VI firar inte heller så värst mycket men en skuren pumpa med ljus i fixade maken i går och två ljuslyktor i form av pumpor har vi här inne. Det är vår nivå!

  Kram i dimman!

  SvaraRadera
 5. Oj, oj, oj så vackra foton på svanarna!!!! Fantastiskt!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 6. Wow!! Det kortet andas rofullhet , så vackert!Jag tillbringade kvällen (igår) med pumpa utskärning, bus eller godis men fram för allt med mina barnbarn:)
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 7. Där är bara bäst att stanna, lättillgängligt och så vackert, fina bilder! kram Sophia

  SvaraRadera
 8. Ohhh my.... du är makalöst duktig med kameran. Ända hit in i min lilla morgonstund känner jag stillheten och ron - Tack för det!
  Mer Carpe Diem kan det väl knappast bli, gott att du tog dig dessa minuter i en fullspäckad dag! Det är att leva här och nu.
  Önskar dig en fin söndag!
  Kram Allis

  SvaraRadera
 9. Nämen kära vän! Du är ju helt makalös fotograf. Bilden med svanarna måste vara något av det vackraste jag har sett på år och da'r! Den berör in i djupet av ens 'själ'!/Anja

  SvaraRadera
 10. JA jisses vilken dimma det var igår. Underbara bilder på svananrna och jag förstår din känsla för bilden förmedlar också en stillhet.

  Kram Anna
  http://godastunder-tokigaideer.blogspot.com/

  SvaraRadera
 11. Hej,
  Att stanna upp och leva "pro tempere" (just nu) borde vi göra oftare. Det är svårt. Men det går. Om vi påminner oss. Ofta.
  Vackra bilder :)

  Tack för din fina kommentar hos mig och att du vill följa med på min blogg. Välkommen.

  Ha en härlig start på veckan
  /maja

  SvaraRadera
 12. Underbart man få ro i sinnet tack för underbara bilder <3 Kram Åsa Andersson

  SvaraRadera
 13. Fantastiska bilder! Själv är jag högt upp i varv just nu och känner verkligen att jag behöver en sådan där rofylld stund du beskriver. Ska försöka planera in den till torsdag eftermiddag.
  Kram

  SvaraRadera
 14. Önskar dig detsamma!
  Underbara svanar som bara genom bilden skänker RO och LUGN!
  Mia

  SvaraRadera
 15. åh hvilke skønne billeder, kan godt forstå du var nød til at stoppe op og nyde synet en stund.
  Annette

  SvaraRadera
 16. Vet du Pella ... tack för dina bilder. De förmedlade precis det du talar om tillsammans med dina ord. Så lätt det är att dras med av stressen om man inte hejdar sig om så bara ett ögonblick... vilar i stunden för vad sinnena och verkligheten runt oss bjuder!

  Ha en god dag, det tänker jag Kram Ingela

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!