söndag 31 oktober 2010

Hur ska det gå.....


Ibland undrar man hur man ska få tiden att gå ihop.
När hösten kommer är det mycket som ska göras, med djur, trädgård och hus.

Och förlåt mig för att jag har varit så dålig på att hälsa på Er och lämna kommentarer, jag saknar Er! Men jag har helt enkelt inte hunnit! :( Ska skärpa mig ! :)


Jag älskar hösten, kanske på grund av det melankoliska ljuset och de mustiga färgerna, kanske för att det är okej att mysa inomhus eller kanske för att man kan få bylta på sig lite mysiga stickade alster.


Träffade på vår församlingspräst på mataffären och han frågade om jag ville vara med och sjunga med en tillfälligt sammansatt kör som tillsammans skulle sjunga med Torns kyrkokör. Dessa körer ska sjunga musik skriven för tusenårsjubiléet av Sveriges kristnande och ska framföras i bykyrkan. Jag är inte engagerad i kyrkan mer än i kören, men tycker att det är mysigt att få sjunga där. Speciellt på hösten och till jul.


Jag har tidigare varit med i kyrkokören eftersom jag ville hålla igång sjungandet. Kören lades ner då det byttes kantor, så jag har inte sjungit på ett tag mer än vaggvisorna för sonen :)
Två tillfällen skulle det finnas för att öva. I tisdags då vi skulle öva vaknade jag på morgonen och hade åkt på maginfluensa, eller så hade jag ätit något olämpligt.
Så där försvann det tillfället.


Och i dag ska vi öva några timmar innan framförandet...... och sen är det är bara till att le och se glad ut så löser det sig.... eller.... ;)

( lite arrangemang har jag hunnit med, detta som är vid uppfarten till gården)
I går hade vi ett par vänner här som hjälpte oss att tömma vår maskinhall som var smockfull med, som man säger på ren Skånska; mög! gamla möbler och bråte som man har samlat på sig.
Saker som man har fått efter flyttar och dödsbon. Så fotbollsklubbens supporterklubb var här och hämtade två vändor. jag hann köra till tippen med en, och resten sorterades. UNDERBART!
Och så fick vi hjälp att göra en ny fålla till fåren inne i logen.
Jag (vi) är Micke och Carro evigt tacksamma, vilken oerhörd hjälp vi fick!
Tusen kramar till dem!

Tjingeling!
Pella

6 kommentarer:

 1. Arrangemangen som du gjort med Äpplena...Så himla fräckt=)...Frågade Carro hur vad de i "verkligheten"? Skit Coola var hennes svar=)
  Kramar<3

  SvaraRadera
 2. Hoppas sjungandet gick bra! Låter härligt att få röjt på logen. Jag bara gräver..och gräver och det blir bara större och större, snart är det ingen gräsmatta kvar..kram

  SvaraRadera
 3. Vackra bilder! Verkligen effektfullt med äpplearrangemangen framför möllan. Härligt att sjunga och gärna ikyrkan :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka jätteläckra äppelarrangemang!!
  Ha en bra vecka. Kram

  SvaraRadera
 5. Kerstin Åkesson31 oktober 2010 23:22

  Ja du Pella de där äpplearrangemangen är verkligen fina. Så kreativt.
  Kramen Kerstin Åkesson.

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!