måndag 7 december 2009

Tävling!Igår bakades det Lussebullar så det stod härliga till


Julkänslan börjar sakta att infinna sig, dofterna färgerna


Saffranen som värmts ihop med mjölken och det smälta smöret.
Denna intensivt gyllengula färg som uppstår.Och det var tur att jag BARA bakade en sats och inte gjorde om jag tänkt från början, att göra en dubbel sats för då hade det slutat med att degen vandrade iväg på bänken, för det var ju ganska fullt i degbunken, eller..........?Redo för en åktur in i ugnenOch hur det gick sen förtäljer inte historien , men dom blev inte brända och det var HIMLA gott att få äta en bulle tillsammans med ett glas kall mjölk......Efteråt blev det en liten stund för avkoppling och då vinterskrudade jag ljushållare i zink.
Det är en härlig känsla att få tova ull. Och zinkbanden klädde jag in med den tovade ullen. De fina glashjärtan som jag inte hittat en bra plats till kom väl till pass.


Och jag tänkte ha en liten tävling där man kan vinna ett par av dessa ljushållare.
Den personen som gissar närmast när hyacinten börjar att slå ut vinner ett par av dessa ljushållare.
Svarar fler likadant blir det lottning och svaren ska vara inne senast den 11/12.
Skriv ditt svar som en kommentar i denna blogg
Jag kommer att lägga ut bilder varje dag så att ni kan följa det.

Och i morgon ska det bindas julkransar som bl.a ska skickas till Helena i Stockholm som ska få en mix av Shabby Chic och Glamour.
1 kommentar:

  1. wow vad gott det ser ut, jag nästan känner den ljuva doften av nybakat :)

    Åh så roligt med en tjusig julkrans, så spännande, sötaste Du!!

    Såklart jag vill vara med & tävla & jag gissar att hyasinten slår ut den 13/12 & du kan börja vattna den nu så lilla blomman hinner till dess... hi hi:) Må gott!! Kramar

    SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!