tisdag 8 november 2011

Jag hänger på väggen i Göteborg...

 
Deltar, som jag har skrivit om tidigare med min bild 
"Don't worry, be happy" i Metro Photo Challenge 20011 fototävling.
Det var egentligen en annan bild som jag trodde mer på, som jag hade som förstaval, men tydligen så fastnade folk mer för denna.

En vän till mig har varit i Göteborg i helgen och var inne på Nordstan. Där har Metro Photo Challenger haft  sin utställning som är ute på turné. Min bild var en av de 25 bilder som kom med i sin kategori "imaginations".
Det känns jätteroligt men samtidigt lite konstigt att min bild som jag tog i somras när vi var på utflykt, ses av många människor i olika städer. Visst, jag lägger ju ut bilder på bloggen och man ser ju hur många som besöker min blogg, men detta känns jättestort. Och att den granskas av både publik och Jury. Detta har varit en jättestor vinst för mig att bilden har kommit så långt....Kram Pella

4 kommentarer:

 1. Men den är ju så fin! Lycka till!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det är en fantastiskt fin bild och effekten att blanda sv/v och färg gör den extra intressant! Bra jobbat!

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Lycka till med bilden, väldigt fin.

  Kram
  Anna

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!