måndag 6 december 2010

Det hände något på vägen......


Bestämde mig igår för att ta en paus från bloggeriet.
Det har varit svårt att hinna med och när jag väl har suttit vid datorn så har tiden inte riktigt räckt till för att besöka er, och jag är en sådan person som när jag lämnar min kommentar så är jag engagerad i det ni skriver om, finns då inte tiden så är det svårt att lämna ett personlig kommentar. Då blir det så att jag inte lämnar något alls fastän jag har kikat in hos er.

Och det vet vi ju alla att det handlar om att ge och ta, dvs lämnar man en kommentar så får man också en kommentar tillbaka.

Och igår så försvann det sista av den lilla motivationen till att blogga.
Så jag väljer att ta en längre paus från min blogg, men kanske hälsar jag på hos Er och lämnar ett litet avtryck när jag sakar Er alldeles för mycket.


Ha det gott i vintermörkret!

Kram
Pella15 kommentarer:

 1. Tråkigt, fast är det så att tiden inte räcker till så är det som det är. Visst är det som du skriver också, man väntar sig respons när man kommenterat hos någon.
  Jag hoppas i varje fall att du kommer att ha det bra och att din bloggpaus blir kort.
  Ha det gott,
  Kramis från mig.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du ska skriva små inlägg ändå när du har tid och lust, eftersom jag gillar dem. Och jag lovar, jag kräver absolut ingen kommentar 'tillbaka' bara för att jag skriver hos dig.
  Ha det så gott
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det har jag full förståelse för, fast jag tycker som Lotta skriv lite när du har lust och tid jag tittar gärna in här oavsett om du skriver i min blogg. kram

  SvaraRadera
 4. Självklart ska man pausa när man känner för det. Men jag tycker nog inte att man ska känna något "kommentarstvång" Att någon lämnat en kommentar hos mig innebär det inte att jag kommenterar tillbaks just då. Det beror ju helt på både tid och lust samt vad inläggen handlar om. Ha det gott / kram gittan

  SvaraRadera
 5. Gokväll! Jag var här och lämnade kommentar igår men den gick upp i rök! Jag kommer att sakna dig! Hoppas kanske att du tittar in ibland... rätt som det är är kanske inspirationen och tiden där igen!

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 6. Hej på dej! Allt väl? Tittar in en snabbis och ville bara tala om att jag var här nu väntar annat! Kram Ingela

  SvaraRadera
 7. Den tomten hade passat i min blomsterkällare.
  Det var den sötaste jag sett.
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 8. Hej Pella!

  Vad tråkigt att du ska ta en bloggpaus, jag kommer att sakna dina inlägg :-(. Men... jag kommer nog ändå att kika in här då och då för att se om du gjort ett nytt inlägg.

  Jag känner igen mig i det du skriver och jag har själv haft lite tid att kommentera i höst, främst för att sonen och jag numera delar dator. Jag har ju också gjort några bloggpauser i perioder då det varit alldeles för mycket på agendan, och det är svårt att finna inspiration till inlägg och kommentarer då man har för mycket omkring sig.

  Som sagt, jag kommer att sakna dig!

  Ha en fin luciakväll!

  Många kramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 9. Jag hoppas att vi ses igen och att man får läsa fler av dina inlägg. Din blogg är ju helt underbar!
  Ta o njut av jul o nyår och vila upp dig inför nya året. Så ta tag i det när det nya börjat. Med villkor som du kommit överens med dig själv om.

  Ta hand om dig. Stora kramar!

  SvaraRadera
 10. Hej på dej Pella inom hos dig för att önska god helg! Hur har du det? Fullt upp i julstöket?

  Kram Ingela

  SvaraRadera
 11. Jeg har bestemt ikke været god til at beøge andres blogge og kommentere i år, men nu hvor julefreden så småt begynder at indfinde sig, besluttede jeg mig for at kigge lidt rundt i cyberspace. Det gør mig ondt, at du stopper - men måske kun for en stund. Det er klart, at både tiden og motivationen skal være der.

  Rigtig glædelig jul.

  Kh Claus

  SvaraRadera
 12. Hmmmmm, har inte din bloggpaus tagit slut snart? ;)
  Hoppas det är bra med dig, vännen.

  Bamse Kramar i massor till dig.

  SvaraRadera
 13. Kikar in för att önska dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! :-)

  Julkramar
  Beatrice

  SvaraRadera
 14. Kikar förbi för att önska dig en riktigt fin julhelg. Lite bestört av att du skall ha en paus, gillar din blogg väldigt. Hos mig behöver du ej komentera. Är bara glad att kunna dela med mig av ev glädje. Glad över att få dela dina tankar i din blogg. Hoppas du kommer tillbaka, du är saknad. Stor kram Gela

  SvaraRadera
 15. Så där är det ibland. Man behöver en paus då och då. Vad det gäller att kommentera är jag rätt dålig på just det. Ibland men det beror på vad inläggen handlar om och tiden man har.

  Ha en god fortsättning och va rädd om dig!

  Veronica

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!