lördag 17 juli 2010

En liten sommarhälsning....

Måste medge att jag saknar Er massor!!!!
Och tusen tack för alla fina kommentarer på förra inlägget, det känns så roligt att kunna förmedla de ögonblick man upplever.

Och jag var bara tvungen att göra ett litet inlägg i min bloggpaus ;). Med lite växtlighet, och från stranden, med både soligt väder och annalkande oväder. Lite gott och blandat....


och bilderna jag har tagit är på och kring Mälarhusen som är vår favoritstrand.
Och även denna gången har jag hittat vad som minner om en gammal övervuxen trädgård, där bl a Malvor växer vilt, och vildrosorna byter av varandra.
Och på stranden växer bl a Strandärt...


och underbart söta rosa blommor som jag inte kan hitta namnet på....
Vill sända Er glada hälsningar....

Kram Pella


8 kommentarer:

 1. Glada hälsningar till dig oxå<3

  SvaraRadera
 2. Fortsatt trevlig sommar! Snart nog sitter vi där tillsammans över våra bloggar och foton och suktar över den tid som flytt...
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga blomster den lilla rosa utan namn är alldeles extra gullig tycker jag... malvor växer vilt hos oss också jag sådde en påse för minst 10 år sedan på ett ställe i trädgården och nu dyker de upp vilt lite varstans :-)

  SvaraRadera
 4. Vilka härliga sommarbilder! Det där kallar jag riktig sommar! Här blommar malvan också nu. Fortsätt att njuta av sommaren. Själv har jag precis börjat semestern. Härligt!

  Sommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 5. Vilket fint, somrigt inlägg!
  Det är i Gård och Torp reportaget är, den finns att köpa i Ica/Coop osv.
  ha det fortsatt skönt i sommaren!
  kram Sophia

  SvaraRadera
 6. Hej där!

  Vilka vackra sommarbilder du bjuder på! :-) Jag som älskar både blommor och vågor mot strand kunde drömma mig bort en stund :-).

  Jag har inte heller hunnit med bloggen på jättelänge, då det varit så mycket och då vi varit bortresta i några veckor. Men det blir lätt så på sommaren, dem är så kort och man vill ta tillvara på den på bästa sätt :-).

  Hoppas du får många härliga sommarveckor framöver! :-)

  Många kramar till dig
  Beatrice

  SvaraRadera
 7. Haha du kunde verkligen inte hålla dig :P underbara bilder du bjuder på. Speciellt dem från stranden

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 8. Det syns ni har det härligt i sommarvärmen. Ha det fortsatt gott!

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!