tisdag 22 maj 2012

Den bästa tiden är...

Nu är försommaren här och rapsen blommar för fullt i Skåne. Det är så vackert med de gula fälten som böljar för vinden. Jag har fått en annan tjänst och arbetar nu i Ystad och vägen dit hemifrån är gudomlig!
Var tvungen att stanna till vid Öja och fotografera detta rapsfält och Öja k:a

Har varit igång ganska mycket med fotograferingen och lägger en del av min lilla lediga tid bakom kameran och framför datorn med bildredigering, skön avkoppling.

 
Det är inte lätt att fotografera djur, de har ju liksom en egen vilja. Och därför är det extra roligt att få till de bilderna då hunden kan koppla av och ta kontakt med kameran. jag fotograferade ett litet charmtroll nu i helgen, Izabel är en valp av rasen Fransk Bulldog och hon var så cool. Stod där som en liten modell och verkligen sökte sig till kameran.

Och Lazio är en fantastiskt vacker Schäfer som jag är så svag för som jag också fick chansen att föreviga.
 ...
 Det har varit fullt upp de senaste 8 veckorna då vi har valpar. Vi tog en kull efter vår egen uppfödning och i helgen var det leverans av valpar. Jobbigt värre då man blir så otroligt fäst vid de små liven. Men det är några valpar kvar hos oss då ett par valpar behövde passning 1 vecka. Och våra valpar som vi kommer att behålla så jag kan mysa mera med de små älsklingarna.

Panyx Cayenne


Ha det gott!

Pella

7 kommentarer:

  1. Vilka bilder!! ...och hur du bara lyckas skiljas från gullungarna förstår jag inte. När en kompis rottweiler fick valpar för några år sedan blev hon så himla trött på mig till slut. Jag hade kunnat tillbringa hela dagarna med dem. Det var tur att mamman satt och glodde på mig så jag såg hur slutresultatet blir, annars hade jag nog varit hundägare nu....
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ljuvlig bild på rapsfälet och kyrkan! Har åkt förbi ett rapsfält till jobbet och funderat på att stanna för att fotografera, men det finns ingen lämplig plats att stanna bilen där tyvärr. Visst är det som vackrast i naturen nu! Det är så mycket som blommar och doftar underbart. Fast med sommarvärmen blommar det över lite för fort...

    Försommarhälsningar
    Elisabet

    SvaraRadera
  3. Kul att kika runt hos dig igen en stund, du fotar så underbart vackert!
    Kram Allis

    SvaraRadera
  4. Ohh vad det är fint med rapsfält :) och vad fint du fångat upp de med kyrkan i bakgrunden :) Fantastiskt vackert Kram Suss

    SvaraRadera
  5. Hej Pella!
    Tittar in för att se hur du har det och det verkar vara bra enligt din rapport. :)
    Så vackert med det gula fältet och hundarna var för söta. Det är en fantastiskt fin tid nu. Synd att den är så kort och att det går så fort.

    Ha det riktigt bra.
    Kram från mig.

    SvaraRadera
  6. Och jag Pella , är totalt såld på dina hundbilder! Den där schäfern - wow, vad jag blir pussnödig;)! Eller svarta vovven bland mskrosor! De där fyrbeningarna har någonting att lära mig - jag hatar nämligen att bli fotad. Alla som har försökt att fotografera mig undrar vad det är för personlighetsstörning som plågar mig ;)?!/Anja

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jösses Anja, du ger mig en utmaning med dina fina ord. Snacka om att jag blir sugen på att få fotografera dig, att få fånga din fina personlighet och förmedla det på bild.
      Kram! Pella

      Radera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!