onsdag 23 februari 2011

Wehee! Titta vad jag har fått....- Pella skriver personliga inlägg, alltid läsvärda och ofta väldigt tänkvärda. Dessutom är hon en fantastiskt duktig fotograf och visar ofta bilder som få mig att bli sittande länge och bara njuta. Ibland bjuder hon på bilder från sitt helt makalösa växthus och då skiftar jag i grönt (av avund - inget annat).Denna fina motiveringen fick jag tillsammans med


utmärkelsen från Lottas Lund som har en underbar blogg full av humor och bjuder på vackra bilder från trädgård och omgivning.

Tusen tack Lotta! Det värmer ska du veta och jag blir så glad!

Awarden delas ut till bloggar som har mindre än 100 följare och som man tycker borde upptäckas av fler. Reglerna är enkla och enligt följande:
 • Det är en blogg-award som du har möjligheten att dela ut till dina 3-5 favoritbloggar som har mindre än 100 följare.
 • Du meddelar bloggaren genom att skriva en kommentar i deras blogg. Du berättar att deras blogg är en av dina favoriter och att den har blivit utnämnd till en Liebster Blog Award.
 • Den som mottager utmärkelsen/awarden skickar länken till personen som delade ut den och till fem av hans/hennes favoritbloggar med mindre än 100 följare.

Jag har i min tur valt dessa bloggar:


Gelas hem och trädgård
Gela blandar sitt stora trädgårdsintresse med bilder från hennes hus som går i sekelskiftesstil. Att gå in i hennes blogg är som att komma in i en uppslagsbog när det gäller trädgård. Och så har hon charmtrollet Akillez som gärna fastnar på bild.

Marinas trädgård En blogg med dagbokskänsla där Marina delar med sig av sina trädgårdstankar och bjuder in oss i sitt växthus "Lugnet" Gillar hennes "för övrigt" och goda recept.

Hem Liv Design Ingela skriver inlägg med mycket eftertankeoch bjuder både på bild och musik.
Och när man läser hennes inlägg eller när hon lämnar kommentarer känns det som om man träffas över en fika eller pratar i telefon med henne.

Caprifool Min gamla bästis från skoltiden som alltid har haft en känsla för hantverk och garn. På bloggen får man förutom "ditt och datt" följa ullens väg från råmaterial till infärgning och underbart stickade alster. Dessutom får man följa livet på gården i Boxholm.

Goda stunder & Tokiga idéer Bloggens namn säger allt. Anna bjuder på otroligt fina bilder från sin vackra trädgård och idéer som hon delar med sig av. Hon bjuder in oss i sitt hem som är fullt av inspiration. Och de tokiga idéerna är faktiskt inte så tokiga.


Ha det så gott allesammans!


Kram
Pella

10 kommentarer:

 1. Grattis! Ja, din blogg är så himla bra på alla sätt. Keep it up!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 2. Åh, tack så jättemycket!

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis det är du värd!Nu kanske du fattar varför du inte få sluta blogga....men just nu tycker jag de känns tungt man vet inte vad man ska fota el skriva om..men de kommer nog snart när våren visar sig lite...

  ha en bra dag!
  kram wivi

  SvaraRadera
 4. Ett stort och varmt GRATTIS till dig Pella. DEN VAR DU VÄL VÄRD!

  ... och du vad du värmer mig med att skicka den vidare till bla mig och främst för dina värmande ord!

  Nu måste jag kolla upp vilka de andra bloggarna är som du vill uppmärksamma oss på!... samt tänka över hur... och var jag går vidare. Jag är redan följare hos dig och det är jag glad för.
  Det känns så rätt och har gjort sedan jag sällade mig till de andra följarna! Du, det där kaffet borde vi kanske ta i natura då vädret tillåter
  ;-) Kram Ingela

  SvaraRadera
 5. Stoooort Grattis till dig. Och vad glad jag blir att du tänkte på mig!!!!Jag tycker att denna award är så bra för den har fått mig att få upp ögonen för många bloggar som jag ej känner till sen tidigare. Nu skall jag surfa runt bland dina andra bloggar som du gav awarden till. Stor kram /Gela

  SvaraRadera
 6. Oj, kors i krösamoset! Tack! Hm, nu fick jag lite att tänka på.....

  SvaraRadera
 7. Grattis till awarden! Den är du verkligen väl värd! Jag gillar att kika in här för du bjuder alltid på så fina bilder och härliga inlägg!

  Vinterhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 8. GRATTIS Pella! Det är du väl värd, jag gillar din blogg mycket, fast på sätt och vis är det knäppt att vi bor ett stenkast från varandra och inte ses annat än i cyberrymden..men det får bli ändring i sommar. kram Sophia

  SvaraRadera
 9. Den motiveringen instämmer jag i! Grattis!

  Trevlig fredag!
  Agneta

  SvaraRadera

Tack för att Du tar dig tid och lämnar en kommentar. Det glädjer! Du som inte har någon blogg och vill göra ett inlägg välj "anonymt" i rullistan så lämnas det ett inlägg.Men skriv gärna ditt namn i kommentaren så jag vet vem som har hälsat på mig.
Kram!